De Online Internistendagen zitten er op voor dit jaar. Binnenkort worden er nieuwe sessies aangekondigd!

Woensdag 9 december 20:30 - 22:00 uur

Abstractsessie en slotevent

Woensdag 9 december om 20:30 uur staat het slotevent van de Online Internistendagen 2020 op de planning. Op deze avond staan de ‘Best Abstracts’ centraal. Na maanden van stemmen wordt bekend wie het beste abstract heeft gepresenteerd. Ook wordt er een toppublicatie besproken. De avond wordt voorgezeten door Dr. Peter de Jager. Hij wordt in de studio vergezeld door een panel bestaande uit Prof. dr. Karin Kaasjager, Prof. dr. Yvo Smulders en Dr. Paul de Jong. 

Woensdag 9 december 20:00 - 20:30 uur

Live satellietsessie: ‘Obesitas: nieuwe inzichten én behandelingen voor de dagelijkse praktijk’

Tijdens deze satellietsessie wordt door Prof. dr. Liesbeth van Rossum uitgebreid ingegaan op het herkennen van onderliggende pathologie, de nieuwe (met name internistische) behandelingen die recent voor obesitas beschikbaar zijn gekomen zoals de gecombineerde leefstijlinterventie en nieuwe farmacotherapie. Daarnaast bespreekt ze de relatie tussen obesitas en een ernstig beloop van COVID-19 en welke consequenties dat heeft voor de praktijk van de internist.

U heeft per e-mail een uitnodiging met een unieke link ontvangen om deel te kunnen nemen aan de live sessie.

Als u deze e-mail niet heeft ontvangen stuur dan een bericht met uw naam, e-mailadres en BIG-nummer naar contact@internistendagen.nl wij sturen u dan per ommegaande een persoonlijke link toe.