MECC Maastricht

MECC Maastricht

Het fysieke congres vindt plaats in MECC Maastricht.

Adres 
MECC Maastricht (hoofdingang – Parking P4)
Navigatie: Gaetano Martinolaan aanhouden

Per auto
Direct bij het naderen van Maastricht is MECC aangegeven op ANWB-borden, deze wijzen je de weg tot aan de parkeerterreinen van MECC Maastricht. Vanuit Amsterdam-Eindhoven neem je de afrit 55 (Randwyck-MECC) en vanuit Parijs-Luik neem je afrit 56 (Gronsveld-MECC).

Per bus
Gemiddeld iedere vijf minuten vertrekt er een bus vanuit Maastricht centrum of Maastricht Centraal Station naar MECC Maastricht (bushalte Forum MECC).

Per trein
Station Maastricht-Randwyck ligt op 250 meter afstand van MECC Maastricht en is aangesloten op een internationaal spoorwegennet. Bovendien is er een regelmatige verbinding met Maastricht CS, dat is aangesloten op het (inter)nationaal spoorwegennet.

Hotel

In samenwerking met de congresorganisatie, heeft MECC Hotel Services opties geplaatst in verschillende hotels in Maastricht tegen zeer concurrerende prijzen. Deze services is kosteloos. Reserveringskosten worden niet in rekening gebracht.

De eenvoudigste manier om accommodatie te boeken in Maastricht is via het online reserveringssysteem. Ook vind je hier aanvullende gegevens van elk hotel, zoals hotelfaciliteiten, prijzen en foto’s.

Indien je niet online wenst te reserveren, of indien jullie meer dan 9 kamers wenst te reserveren, kun je een e-mail sturen naar mhs@mecc.nl of bellen +31 43 3838361.

Alle hotelprijzen zijn exclusief ontbijt. Ontbijt wordt pas in rekening gebracht als dit daadwerkelijk in het hotel is gebruikt.