Sponsoren

Hoofdsponsoren

Boehringer-Ingelheim Hoofdsponsor + symp

 

 

Bij Abbott vinden we dat mensen met diabetes de vrijheid moeten hebben om een energiek en actief leven te leiden. Onze meetsystemen helpen daarbij. Abbott staat voor eenvoudig te gebruiken producten die nauwkeurige meetresultaten geven zodat de gebruikers ervan beter onderbouwde beslissingen kunnen nemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novo Nordisk zet verandering in gang om diabetes, obesitas en andere chronische aandoeningen te verslaan.

Sponsoren

Alnylam leidt de ontwikkeling van RNA-interferentie (RNAi) naar een geheel nieuwe klasse van innovatieve geneesmiddelen, die het leven van patiënten met beperkte of ontoereikende behandelingsmogelijkheden kunnen transformeren. Alnylam werd in 2002 opgericht op basis van een gedurfde visie om een wetenschappelijke ontdekking om te zetten in werkelijkheid, die nu wordt gekenmerkt door een robuust ontwikkelingsplatform en een brede pijplijn van geneesmiddelen in onderzoek, en inmiddels 3 geregistreerde geneesmiddelen.
Alnylam heeft een international kantoor in Amsterdam, waar meer dan 50 werknemers zorgen dat onze geneesmiddelen patiënten over de hele wereld bereiken. “

Cablon Medical is een bedrijf dat geneesmiddelen en medische hulpmiddelen op de markt brengt en heeft de intentie om met het product Monofer bij te dragen aan de zorg voor patiënten met ijzertekort.
Monofer is een intraveneus ijzer product dat wordt gebruikt bij de behandeling van ijzergebreksanemie, onder meer in de interne geneeskunde.
Cablon Medical investeert actief in medische educatie en onderzoek. Voor meer informatie over Monofer of ijzermanagement bezoek onze stand!

De Clinical Decisions productlijn van EBSCO biedt zorgverleners evidence-based informatie ter ondersteuning van weloverwogen klinische besluitvorming, gezamenlijke besluitvorming en de ontwikkeling van vaardigheden. De oplossingen, waaronder DynaMed®, DynaMed Decisions en Dynamic Health™, zijn ontwikkeld om zorguitkomsten te verbeteren, betrokkenheid en tevredenheid van patiënten te vergroten en evidence-based zorg te ondersteunen.

Het werk van Janssen in Nederland bestrijkt alles dat bij het maken van geneesmiddelen en vaccins komt kijken: van onderzoek tot ziektepreventie en van de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen en vaccins tot de productie en het beschikbaar maken ervan. Iedere dag zetten we ons in voor een toekomst waarin ziekte tot het verleden behoort.

Eli Lilly and Company is al sinds de introductie van ‘s werelds eerste commerciële insuline in 1923 betrokken bij de zorg voor mensen met diabetes mellitus.
Onze oplossingen gaan verder dan geneesmiddelen. Lilly streeft er naar de kwaliteit van leven te verbeteren door naast geneesmiddelen, ook hulpmiddelen en initiatieven aan te bieden.
Ons streven is invulling te geven aan behoeften van mensen met diabetes en hun naasten met als doel wereldwijd het leven voor mensen met diabetes te verbeteren.

Secma Medical Innovation is de exclusieve vertegenwoordiger van Sonosite, ’s werelds marktleider en meest toonaangevende fabrikant op gebied van POCUS Echografie. Wij maken echografie makkelijker en goede artsen nog beter.

Wij geven om mensen met een zeldzame ziekte. Sobi is toegewijd aan het ontwikkelen en leveren van innovatieve behandelingen die het leven van mensen met een zeldzame ziekte kunnen verbeteren. leo.

Viatris biedt hoogwaardige behandelingsopties voor meer dan 10 therapeutische gebieden waaronder trombo-embolie. Binnen de trombosezorg is Viatris actief betrokken bij wetenschappelijk onderzoek en educatie.

Viatris is ontstaan door het samengaan van Mylan en Upjohn (een divisie van Pfizer).

Het wereldwijde portfolio van Viatris omvat meer dan 1.400 moleculen met een breed assortiment medicijnen dat bestaat uit merk- en generieke geneesmiddelen, biosimilars en zelfzorggeneesmiddelen.

Viatris stelt mensen wereldwijd in staat om gezonder te leven in elke Viatlevensfase en streeft ernaar om iedereen toegang te verlenen tot onze medicijnen.